Christian Greider NE GLEDA TELEVIZIJE!S svojim sodelavcem ravno tiska Vaš letak. Da bo zagotovo vse narejeno do roka.Jürgen Tritremmel NE POSLUŠA RADIA!S svojim sodelavcem ravno tiska Vašo revijo. Da bo zagotovo vse narejeno do roka.

Christian Greider NE GLEDA TELEVIZIJE!

S svojim sodelavcem ravno tiska Vaš letak.
Da bo zagotovo vse narejeno do roka.

Jürgen Tritremmel NE POSLUŠA RADIA!

S svojim sodelavcem ravno tiska Vašo revijo.
Da bo zagotovo vse narejeno do roka.

Vse o Leykam Let’s Print zdaj tudi kot video

Družba LEYKAM Let´s Print je vodilna družba na področju offset rotacijskega tiska v Avstriji, na Češkem ter v Sloveniji in šteje v Evropi k 3 najboljšim na tem tržišču. Glavna tržišča so Nemčija, Hrvaška, Madžarska, Slovaška in Švica. Na teh tržiščih dosega skupina LEYKAM Let´s Print z 710 sodelavci letni promet okoli 237 milijonov evrov.

Leykam Let’s Print razpolaga z 18 offsetnimi tiskarskimi stroji najrazličnejših dimenzij in tako nudi skorajda brezmejno produktno paleto ter zagotavlja pravočasnost in visoko fleksibilnost.

Servis

Servis

Naše dolgoletne stranke so za nas dokaz, da "usmerjenost k strankam" za nas ni samo marketinški pojem. Nosilni steber naše podjetniške filozofije predstavlja osebni stik z našimi naročniki in prilagodljivost glede njihovih želja.

Tehnologija

Tehnologija

LEYKAM Let’s Print letno obdela 265.000 ton papirja in 8.000 ton barve.  Specializirali smo se za rotacijski ofsetni tisk, kljub temu pa lahko s svojimi raznovrstnimi stroji izpolnimo tudi posebne zahteve.  Od UV lakiranja do luknjanja ali perforiranja - glede naročnikovih želja smo zelo fleksibilni.

Okolje/kvaliteta

Z roko v roki: kvaliteta in okoljsko zavedanje

Pri podjetju se nismo zapisali samo kvaliteti, temveč tudi našemu okolju. Te vrednote hodijo pri nas z roko v roki, tako da svojim strankam ne ponujamo zgolj visokokakovostne, ampak tudi okolju prijazne tiskane izdelke.